Business Hi-Tech

În această seară la ZF IT Generation, Antonio Eram, vorbeşte despre noul său proiect, fondul Netopia Ventures. “Pe noi ne interesează mai mult pasiunea, ideea, echipa, ce au de spus oamenii, dorinţa de a face ceva”

Autor: Adrian Seceleanu

10.03.2021, 18:25 81

În această seară, la rubrica Investor Watch din cadrul emisiunii ZF IT Generation, Antonio Eram vorbeşte despre Netopia Ventures, vehiculul prin care a investit deja în 6 start-up-uri, printre care se numără Milluu sau Mocapp.

Antonio Eram, la ZF IT Generation: “Pe noi ne interesează să ajutăm cu bani, cu puţini bani, sau mai mulţi bani - depinde de situaţie şi context, dar şi cu sfaturi, cu resursele noastre, antreprenori care vor să pornească pe zona de aplicaţii mobile, servicii web şi care se leagă într-un fel sau altul de zona de plăţi. (…) Spre deosebire de alte fonduri pe noi ne interesează mai mult pasiunea, ideea, echipa, ce au de spus oamenii, dorinţa de a face ceva, mai puţin partea de cifre, bilanţul, care e business planul, care e proiecţia, care este exit strategy şi aşa mai departe.”

Urmăriţi emisiunea care va fi difuzată în această seară la ora 19.00 pe zf.ro şi pe pagina de Facebook ZF

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO