Business Hi-Tech

A sosit momentul: Gigantul Apple va anunţa noua gamă de iPhone-uri, alături de alte noi dispozitive periferice precum AirPods şi Apple Watch

A sosit momentul: Gigantul Apple va anunţa noua gamă de...

Autor: Mediafax

07.09.2022, 16:49 362

Apple va face miercuri o primă prezentare a celei mai recente game de iPhone-uri, aşa cum a făcut în fiecare an în luna septembrie timp de aproximativ un deceniu, scrie CNN. 

Cel mai recent iPhone este aşteptat să fie mai subţire, dar cu un ecran mai mare. Se zvoneşte că Apple va debuta cu un telefon de 6,7 inchi care nu este un model Pro - ceea ce înseamnă că va avea dimensiunea mai mare, dar nu va avea preţul mai mare. Iar observatorii Apple prognozează că firma va renunţa la iPhone-ul mai ieftin, de dimensiuni mini, ca parte a liniei 14.

Apple va dezvălui, conform unor informaţii apărute în piaţă, şi mai multe modele noi de Apple Watch, inclusiv un model Pro de gamă superioară destinat în special pasionaţilor de sport şi fitness.

De asemenea, se pare că Apple ar intenţiona să lanseze AirPod Pro modernizate, căştile sale wireless de vârf. Linia AirPods s-a dovedit a fi unul dintre cele mai mari succese ale Apple din ultimii ani.

Mulţi analişti cred că Apple va aştepta să prezinte noi iPad-uri şi computere Mac în cadrul unui eveniment separat, posibil luna viitoare. De asemenea, în general, nu se aşteaptă ca Apple să prezinte mult timp anunţata şi mult aşteptata cască AR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO