Business Construct

Ungurii de la Hell Energy merg în CTPark Bucharest North lângă Sezamo şi Finestore

Ungurii de la Hell Energy merg în CTPark Bucharest North...

Autor: Bogdan Alecu

13.12.2023, 12:45 194

CTP, cel mai mare dezvoltator listat din Europa, proprietar şi manager de spaţii industriale şi logistice, a închiriat o suprafaţă de peste 1.800 mp de depozit şi birouri în CTPark Bucharest North pentru HELL ENERGY România, filiala locală a brandului de FMCG în plină dezvoltare, care a devenit rapid un jucător proeminent pe piaţa internaţională a băuturilor energizante, fiind lider de piaţă inclusiv în România.

Noul depozit ocupat de HELL ENERGY România se află într-o clădire CTFlex, o categorie de spaţii dezvoltată de CTP pentru a răspunde cererii în creştere din partea companiilor mici şi mijlocii în căutare de medii de lucru moderne şi flexibile.

"HELL ENERGY avea nevoie de un depozit sustenabil adaptat nevoilor sale, amplasat strategic în zona de nord a Bucureştiului, cu o infrastructură bună şi acces facil la oraş. Clădirea noastră CTFlex din CTPark Bucharest North, amplasată pe centura de nord a Bucureştiului, a fost alegerea perfectă: un spaţiu flexibil dezvoltat pentru a susţine o gamă diversă de activităţi, cu pereţi despărţitori care se pot reloca şi care permit modificări uşoare pentru vârfurile sezoniere sau extinderea afacerii”, a spus Andrei Benţea, Senior Leasing Officer în cadrul CTP România.

Tot în 2023 CTP a livrat pentru FineStore, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, un depozit de aproape 10.000 mp în CTPark Bucharest North, amplasat în zona Ştefăneşti - Afumaţi din nordul Capitalei.

FineStore vine în completarea altor nume cu activitate în e-commerce precum Sezamo, Mobexpert, Micul Fermier dar şi alte companii precum DSV sau Tuborg, prezente în proiectul Bucharest North.

CTPark Bucharest North s-a poziţionat ca un nou hub logistic pentru piaţa de e-commerce din România, apropierea parcului industrial de Bucureşti şi forţa de muncă locală calificată atrăgând mai multe companii de e-commerce în proiect. Parcul acoperă diverse tipuri de spaţii industriale şi logistice, de la temperatură controlată până la zone dedicate comerţului electronic. Suprafaţa totală disponibilă pentru închiriere în prezent este de aproximativ 65.000 mp. Spaţiile care pot fi închiriate pornesc de la 1.000 mp.

Cei mai mari chiriaşi care au ales CTPark Bucharest North sunt Mobexpert, cel mai mare distribuitor de mobilă şi accesorii din România, compania Golden Fish, care deţine brandul Micul Fermier, furnizor de unelte şi echipamente pentru casă şi grădină, supermaketul online Sezamo şi producătorul de băuturi Tuborg, cu toţii ocupând suprafeţe de peste 10.000 mp şi până la 27.000 mp. Tot printre chiraşii CTPark Bucharest North din industria de e-commerce se numără şi Boutique Mall, retailer online de încălţăminte şi îmbrăcăminte casual şi de lux, iar comunitatea din CTPark Bucharest continuă să se extindă.

CTPark Bucharest North s-a extins treptat, devenind unul dintre cele mai mari parcuri industriale din România şi unul dintre cele mai mari 10 parcuri din reţeaua CTP, prezentă în 10 ţări.

CTP deţine depozite de clasa A, cu o suprafaţă totală de aproximativ 2,5 milioane mp, în multiple oraşe din România, printre care Arad, Braşov, Bucureşti, Craiova, Oradea, Sibiu şi Timişoara.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO