Business Construct

Sorin Ioan Blaga, CEO Liebrecht & wooD România : În momentul de faţă cele 94 de case din Liziera de Lac sunt recepţionate şi sperăm că primii locatari se vor muta începând cu a doua jumătate a lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie

ZF BIROURI ŞI REZIDENŢIAL ’22

Sorin Ioan Blaga, CEO Liebrecht & wooD România : În...

Autor: Mircea Nica

29.09.2022, 10:14 288

Liziera de Lac a ajuns în faza de recepţionare a celor 94 de case începute în urmă cu mai bine de un an, iar primii locatari ar trebui să se mute începând cu adoua jumătate a lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie, a spus Sorin ioan Blaga, CEO CEO Liebrecht & wooD România, în cadrul Conferinţei ZF BIROURI ŞI REZIDENŢIAL ’22.

“Jumătate din casele construite sunt vândute. Suntem în refacerea strategiei de comunicare. Este un proiect care se întinde pe mai bine de 12 ani. Vrem să arătăm acum celor care pot şi îşi doresc să locuiască în afara Bucureştiului la un sfert de oră de o staţie de metrou că se poate, că exită condiţii şi că se pot realiza casele în felul în care oamenii se aşteaptă”, a spus Sorin Ioan Blaga.

El a mai adăugat că în afară de spaţiile commune şi zona verde, grădiniţa este în finalizare şi mai există o clădire care are aproape 1.000 mp de spaţii de co-woeking şi birouri care vor fi la dispoziţia celor care trăiesc acolo.

„Noi vom opera toate spaţiile comune. Toate facilităţile care ţin de activităţile sportive sunt spre finalizare. Aici vorbim de terenuri de sport multifuncţionale. Suntem în autorizarea de construire pentru faza a doua unde 321 de unităţi vor fi construite în următoarea perioadă, care vor avea în plus contribuţia la spaţiile comune şi facilităţi. Cred că am investit peste jumătate din cele aproape 30 mil. euro, începând cu drumul de acces care are peste 5 km şi care este de mai bine de doi ani acolo. Vorbim de canalizare, de energie electrică, de gaze, de tot ce înseamnă drumuri pavaje, trotuare”, a mai explicat Sorin Ioan Blaga.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO