Caută doar în titlu
Business Construct

Romsilva, compania care administrează pădurile statului, l-a numit director interimar pe Gheorghe Mihăilescu

Regia Naţională a Pădurilor- Romsilva, compania de stat care administreză jumătate din pădurile României, l-a revocat din funcţia de director general pe Dragoş Ciprian Pahonţu, cel care a condus compania în ultimii doi ani. Funcţia de director interimar a fost preluată de Gheorghe Mihăilescu, caruia i s-au delegat atribuţiile de conducere executivă a Romsilva pentru o perioadă de patru luni. Mihăilescu este director al Direcţiei Silvice Vâlcea.

Absolvent al Facultăţii de Silvicultură şi Exploatări Forestiere din cadrul Universitătii „Transilvania” din Braşov în anul 1990, Gheorghe Mihăilescu a activat în domeniul silviculturii ca inginer silvic timp de 21 de ani, în această perioadă ocupând funcţii de execuţie şi conducere, iar în ultimii şase ani a condus Direcţia Silvică Vâlcea, structura teritorială a Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva.

Conform declaraţiei de avere a acestuia, el a încasat un venit de 94.650 de lei anul trecut ( circa 7.880 de lei lunar) de la Direcţia Silvică Vâlcea. De asemenea, el a avut o îndemnizaţie de 10.457 de lei în 2017 ca şi consilier judeţean şi a încasat un salariu de 5.379 de lei/an de la Colegiul de Silvicultură şi Protecţia Mediului.

Regia Nationala a Pădurilor – Romsilva administrează 3,14 milioane de hectare de păduri proprietatea publică a statului şi 22 de parcuri naţionale şi naturale cu o suprafaţă de aproximativ 850.000 de hectare.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.