Business Construct

Proiectul imobiliar al familiei Puşcaş din Cluj, finanţat cu 40 mil. lei de Libra Bank

Proiectul imobiliar al familiei Puşcaş din Cluj,...

Autor: Bogdan Alecu

13.01.2016, 00:05 396
Libra Bank, parte a grupului american de investiţii New Century Holdings, finanţează cu 40 de milioane de lei (9 mil. euro) proiectul imobiliar Platinia construit pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca de către companiile Florisal şi Drusal controlate de familia Puşcaş.
 
„Am decis să finanţăm construcţia ansamblului rezidenţial Platinia pentru că este cel mai mare proiect în derulare din Cluj-Napoca, oraş cu perspective excelente pe piaţa imobilară, lucru esen­ţial pentru orice bancă”, a spus Selcuk Senkaya, director al diviziei large corporate în cadrul Libra Internet Bank. Proiectul Platinia va avea pe primele două niveluri un shopping mall care va însuma aproximativ 13.000 de mp de magazine, cafenele şi restaurante. Ansamblul va avea 320 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere care vor fi finalizate în septembrie 2016, iar zona comercială în decembrie 2016.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO