Business Construct

Producătorul de elemente de zidărie DVI Production din Bucureşti a obţinut un ajutor de stat de 10 mil. euro şi construieşte o fabrică de BCA la Iernut, judeţul Mureş, în care vor lucra de anul viitor circa 118 angajaţi

Viorel Iacob, administrator şi director general al companiei DVI Production: În primii trei ani de activitate am lucrat la dezvoltarea companiei şi atingerea indicatorilor financiari necesari accesării de fonduri.

Viorel Iacob, administrator şi director general al companiei DVI Production: În primii trei ani de activitate am lucrat la dezvoltarea companiei şi atingerea indicatorilor financiari necesari accesării de fonduri.

Autor: Alexandra Matei

14.11.2023, 18:20 467

Investiţia totală pentru această nouă fabrică se va ridica la peste 30 mil. euro, iar unitatea de producţie va fi operaţională în prima parte a anului viitorDVI Production şi-a început activitatea în 2017, când a inaugurat prima unitate de producţie, în incinta Parcului Industrial Mija din judeţul Dâmboviţa, unde produce buiandrugi de zidărie.

DVI Production, firmă care deţine brandul Fortem, sub care produce elemente liniare de zidărie, construieşte o unitate de producţie a blocurilor de BCA în Iernut, judeţul Mureş, proiect pentru care a obţinut un ajutor de stat în valoare de 10 mil. euro.

Investiţia totală pentru această nouă fabrică se va ridica la peste 30 mil. euro, iar unitatea de producţie va fi operaţională în prima parte a anului viitor, a spus pentru ZF Viorel Iacob, administrator şi director general al companiei DVI Production.

„Fondurile merg către una dintre cele mai mari facilităţi de producţie de BCA din Europa, care se va construi în Iernut,  judeţul Mureş. Am obţinut acest ajutor de stat de 10 mil. euro şi acum lucrăm la implementarea proiectului. Suntem în ultima etapă, înainte de finalizare. Avem alături de noi  parteneri de renume, constructorul Con A din Sibiu şi Banca Comercială Română, ceea ce ne oferă siguranţa că în primul semestru al anului viitor fabrica va fi operaţională. Valoarea totală a investiţiei este de peste 30 mil. euro. Noua unitate de producţie va crea 118 locuri de muncă“, a detaliat el.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO