Business Construct

Doi foşti executivi din Liebrecht & Wood vor să construiască o clădire de birouri lângă aeroportul Otopeni şi un proiect rezidenţial lângă Lacul Griviţa

Doi foşti executivi din Liebrecht & Wood vor să...

Autor: Bogdan Alecu

28.11.2016, 18:33 709

Johan Rogiers şi Horia Chioseaua, care anterior au ocupat funcţii de top management în cadrul companiei imobiliare Liebrecht & Wood, alături de Christian Dumolin, fondatorul Koramic Real Estate Belgia,  au fondat compania  Millstone Developments, care vrea să demareze două proiecte imobiliare anul viitor, primul un complex rezidenţial pe lacul Griviţa şi o clădire de birouri lângă Aeroportul Otopeni. Pentru cele două compania estimează o valoare de piaţă de 34 mil. euro cu toate că acestea încă nu au demarat. 

Proiectul imobiliar Flanders Fields Residences, va fi amplasat în vecinătatea lacului Griviţa şi va oferi în primă fază 44 de unităţi în 3 clădiri, cu o suprafaţă totală construită de 4.400 mp. Terenul pe care se va dezvolta întregul proiect are 26.000 mp, în timp ce suprafaţa utilizată pentru prima faza are aproximativ 5.300 mp. 

Proiectul de birouri ce va fi amplasat în apropierea aeroportului Otopeni, denumit Skybox, va avea o suprafaţă construită totală de 5.000 mp pe două niveluri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO