Business Construct

Dezvoltatorul imobiliar belgian Liebrecht & wooD termină în aprilie 2021 centrul Fashion House din comuna Fundeni. Proiectul a obţinut o linie de capital de 7,5 mil. euro de la CEC Bank

Dezvoltatorul imobiliar belgian Liebrecht & wooD termină...

Autor: Roxana Rosu

17.07.2020, 18:45 298

Dezvoltatorul imobiliar belgian Liebrecht & wooD, care deţine proiectul West Park Militari din Bucu­reşti, continuă lucrările la cel de-al doilea centru Fashion House, în estul Capitalei, în comuna Fundeni, care va fi inau­gurat în aprilie 2021, după investiţii de 25 milioane euro.

Acesta este a cincea investiţie de­rulată de companie în România, după centrul de birouri Victoria Park din Băneasa, Militari Shop­ping Centre, West Park Retail Mi­li­tari şi Fashion House Outlet Cen­tre Bucharest din partea de vest a capitalei.

Centrul din comuna Fundeni este poziţionat lângă autostrada A2 şi va fi dezvoltat în două eta­pe, cu o suprafaţă totală de 13.000 de metri pătraţi. În aprilie 2021, va fi inaugurat prima zonă comercială, de 8.700 de metri pătraţi, urmând ca restul de aproximativ 4.000 de metri pătraţi să fie deschişi în 2023.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO