Business Construct

Dezvoltatorul belgian Speedwell ar putea cumpăra un teren de trei hectare de la Atlas Corporation în Pipera, lângă Cloud9

Dezvoltatorul belgian Speedwell ar putea cumpăra un...

Autor: Bogdan Alecu

27.02.2023, 00:07 2073

Belgienii de la Speedwell urmăresc în continuare şi achiziţiile în Capitală, pe lângă cele din proximitatea Bucureştiului sau din centrele regionale. Printre terenurile luate în calcul pentru o achiziţie este şi cel de 28.509 mp din şos. Pipera, unde se află depozitele Atlas Corporation.

Terenul este deţinut din ianuarie 2023 de firma Pure Napa Properties, al cărei administrator este Nikolaos Sitinas, directorul Atlas Corporation, parte a Grupului Sitinas. Oficialii Speedwell nu au comentat infor­maţia, dar au subliniat că „sunt tot timpul în căutare de oportu­nităţi“.  Terenul de aproape 3 hectare este situat într-un nou pol de dezvoltare al Bucureştiului - Cloud9, proiectul Akcent Development, compania controlată de antreprenorul local Alin Niculae a fost primul care a „deschis“ zona şi a fost urmat de Prime Kapital cu proiectul Avalon şi de Nusco cu Nusco City, dincolo de noile dezvoltări din şos. Pipera din Voluntari. Acestea sunt în proxi­mitatea birourilor din zona Barbu Văcărescu, Floreasca şi Dimitrie Pompeiu, unde lucrează peste 100.000 de corporatişti.

Acolo ur­mează a fi construită o nouă stradă cu două benzi pe sens între Dimitrie Pompeiu şi Pipera, însă în prezent este şi una dintre cele mai conges­tionate zone din Capitală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO