Business Construct

CP Grupo, investitii de 100 mil. euro in imobiliare

29.05.2008, 21:11 29

Dezvoltatorul spaniol CP Grupo vrea sa investeasca 100 de milioane de euro in Romania in urmatorii ani, din care 25 de milioane de euro sunt destinati primului proiect rezidential lansat pe piata locala, in nord-estul Capitalei.
"Cand am decis sa venim in Romania, consiliul director a hotarat sa investeasca 100 de milioane de euro, dintre care 25 de milioane de euro reprezinta proiectul Lakeland, si va asigur ca va urma mult mai mult", a declarat Carlos Pinilla, presedintele grupului.
Lucrarile la complexul Lakeland Residence vor incepe in luna iunie si vor fi finalizate in anul 2010. Potrivit lui Pinilla, CP Grupo si-a propus sa-si consolideze activitatea in sectorul imobiliar. "Vrem sa ne dezvoltam nu doar in sectorul rezidential, ci si pe segmentul de hoteluri si cladiri de birouri si tot ce prezinta interes pentru noi", a afirmat Pinilla.
Dezvoltatorul spaniol intentioneaza sa inceapa in circa sase luni-un an constructia unei cladiri de birouri si continua sa cumpere terenuri pentru noi proiecte rezidentiale.
Obiectivul cel mai apropiat al grupului este sa finalizeze proiectul rezidential Lakeland, urmand sa continue treptat cu restul investitiilor pe care le are in plan.
Lakeland Residence este localizat in nord - estul Bucurestiului, pe malul lacului Plumbuita, si va cuprinde un imobil de 144 de apartamente, distribuite pe 15 etaje plus parter si parcari subterane pe trei niveluri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO