Business Construct

Corina Stanciu, Managing Director Toff Dominium: Piaţa de închirieri va creşte în România. Chiriile s-au majorat cu 10% în 2023 şi vor mai creşte

ZF Tendinţe în Piaţa Rezidenţială

Corina Stanciu, Managing Director Toff Dominium: Piaţa...

Autor: Roxana Rosu

08.04.2023, 12:41 2647

Piaţa de rezidenţial va creşte şi pe zona de închirieri, un segment încă puţin dezvoltat în România, iar chiriile vor creşte deopotrivă, a declarat Corina Stanciu, Managing Director Toff Dominium la conferinţa ZF Tendinţe în Piaţa Rezidenţială.

”Cumpărăm apartamente în blocuri noi şi le închiriem. Avem peste 200 de apartamente, utilate, mobilate, inchiriate, şi încă 200 de apartamente pe care le-am semnat cu dezvoltatorii, pe care le vom recepţiona în următorii 2-3 ani. Ne uităm şi în Bucureşti şi în proximatate”.

Toff Dominium ar două linii de business: închiriere pe termen lung, de 6 luni-1 an, şi pe termen scurt. În 2023 chiriile au crescut cu 10%.

”Investim între 15-20% din valoarea de achiziţie în decorarea apartamentelor pe care le închiriem. Funcţionalitatea este la fel de importantă ca şi designul. Avem chiriaşi care vor să cumpere apartamentul”

Ce a mai declarat Corina Stanciu:

Clienţii noştri sunt mai aleas tineri, care vor toate facilităţile, cu locuri de parcare, cu proximitate faţă de şcoli, parcuri, magazine. Avem cerere pentru închirierea apartamentelor.

Achiziţia de apartamente este puţin supraevalaută în România, tinerii caută flexibilitate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO