Business Construct

Compania DAAS, specializată în soluţii de tip temperatură controlată, investeşte într-un depozit de 9000 mp în ELI Park Ploieşti, proiect dezvoltat de Element Industrial

Compania DAAS, specializată în soluţii de tip...

Autor: Roxana Rosu

07.11.2022, 16:02 247

Compania DAAS, parte a grupului EPTA, companie multinaţională specializată în domeniul soluţiilor de tip temperatură controlată, investeşte într-un depozit de 9000 mp în ELI Park Ploieşti, unde va avea şi o zonă de birouri care va deservi toate departamentele companiei.

Proiectul de tip build-to-suit va fi livrat în al doilea trimestru al anului viitor.

Noul depozit dedicat DAAS reprezintă prima fază a proiectului ELI Park Ploieşti, amplasat în proximitatea centurii de vest a oraşului.

Parcul logistic poate acomoda încă 56.000 mp de spaţii logistice şi de producţie de clasă A. Întregul proiect este proiectat pentru a atinge la final o suprafaţă total construită de 65.000 mp.

”Decizia de a dezvolta un nou parc logistic şi industrial la Ploieşti se încadrează în strategia de expansiune a ELI Parks ce prevede livrarea a 200.000 mp până la finalul anului 2024 atât în Bucureşti cât şi în alte oraşe cheie din ţară. Această suprafaţă se adaugă portofoliului deja existent de 50.000 mp din Bucuresti”, spune Andrei Jerca, Managing Director, ELI Parks.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO