Business Construct

Cehii de la CPI închiriază peste 3.000 mp din myhive Victoria Park unui showroom de mobilă

Cehii de la CPI închiriază peste 3.000 mp din myhive...

Autor: Bogdan Alecu

08.09.2023, 09:00 399

CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, a semnat un contract de închiriere pe o perioadă de 10 ani, pentru o suprafaţă de 3.070 de metri pătraţi în clădirea de birouri myhive Victoria Park, cu The Home, brandul de design interior. În spaţiul închiriat, The Home va investi 1,5 milioane de euro pentru a lansa unul dintre cele mai mari showroomuri de mobilă din România, în cursul anului 2024. Astfel, în urma procesului de renovare şi modernizare ce a fost finalizat în 2022, clădirea myhive Victoria Park a atins un grad de ocupare de aproape 95%.

Clădirea de birouri myhive Victoria Park este situată în zona de nord a Bucureştiului vizavi de Băneasa Shopping City. Proprietatea beneficiază de o suprafaţă închiriabilă totală de 21.000 de metri pătraţi, fiind organizată pe şase niveluri: subsol, parter, plus patru etaje superioare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO