Business Construct

Blocurile din Popeşti-Leordeni atrag ca un magnet noi clienţi: între 4.000 şi 5.000 de persoane îşi stabilesc anual domiciliul în oraşul de lângă Bucureşti, dar persoanele sunt nemulţumite de infrastructură, praf şi zgomotul generat de şantierele în desfăşurare

ANALIZĂ

Blocurile din Popeşti-Leordeni atrag ca un magnet noi...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.08.2019, 20:03 1339

Deşi mulţi locatari şi-au ales Popeşti-Leordeni ca adresă de domiciliu, unii dintre ei sunt nemulţumiţi de câteva probleme pe care le ridică această zonă, precum infrastructura sau praful şi zgomotul generate de şantierele în desfăşurare.

Numărul de persoane care şi-au stabilit domiciliul în oraşul Popeşti-Leor­deni de lângă Bucureşti a depăşit în ultimii patru ani 4.000 anual, în condiţiile în care în aceeaşi perioadă a început şi dezvoltarea masivă de ansambluri rezidenţiale în zonă.

Astfel, începând din 2014 numărul a început să urce de la circa 2.600 la 3.900 de persoane al căror domiciliu a fost stabilit în această localitate, apropiindu-se chiar de 5.000 în anul 2016, potrivit datelor transmise de Direcţia pentru Evidenţia Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO