Business Construct

Antreprenorul Remus Daniel Niţu din Vâlcea, la un pas de 100 mil. euro cifră de afaceri cu distribuitorul şi producătorul de materiale de construcţii Damila

Antreprenorul Remus Daniel Niţu din Vâlcea, la un pas...

Autor: Laurentiu Cotu

27.10.2022, 17:30 302

Distribuitorul şi producătorul de materiale de construcţii Damila din Vâlcea, controlat de antreprenorul Remus Daniel Niţu, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de 489,8 mil. lei (99,5 mil. euro), în creştere cu 62% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a realizat anul trecut un profit net de 9,2 mil. lei (1,9 mil. euro), mai mult cu 74% faţă de anul precedent, când Damila a avut un câştig net de aproape 5,3 mil. lei (1,1 mil. euro), potrivit datelor publice. Compania a avut anul trecut un număr mediu de 344 de angajaţi, cu 46 mai mulţi faţă de anul 2020.

Compania deţine în judeţul Vâlcea o fabrică de ţiglă metalică, unde produce sub brandul Rodach, dar şi mai multe linii de producţie de plasă sudată şi de fier fasonat, una dintre ele aflându-se în Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO