Business Construct

Antreprenori locali. Intertranscom Impex, producător de plasă sudată din Buhuşi, s-a apropiat de 2 mld. lei afaceri în 2022

Antreprenori locali. Intertranscom Impex, producător de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.05.2023, 17:00 1097

Intertranscom Impex figurează printre firmele implicate în construcţia autostrăzii Moldovei, fiind parte din consorţiile responsabile de realizarea tronsoanelor Vadu Paşii – Râmnicu Sărat şi Râmnicu Sărat – Mândreşti Munteni, alături de firmele deţinute de Dorinel Umbrărescu – Spedition UMB, Tehnostrade şi Sa&Pe Construct.

Compania Intertranscom Impex din Buhuşi, judeţul Bacău, care produce pla­să sudată, şi-a ma­jorat cifra de afaceri cu 7% în 2022 com­parativ cu anul precedent, depăşind pragul de 1,8 mili­arde de lei, în vreme ce profitul a scăzut la mai puţin de jumătate, până la 62 de milioane de lei, potrivit celor mai recente informaţii disponibile pe site-ul Minis­terului de Finanţe.

Reprezentanţii companiei nu au răs­puns solicitării ZF referitoare la evoluţia businessului în 2022 şi planurile pentru acest an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO