Business Construct

Afacerile cu lemn ale turcilor de la Kastamonu au stagnat la 60 de milioane de euro

Afacerile cu lemn ale turcilor de la Kastamonu au stagnat...

Autor: Laurentiu Cotu

12.08.2015, 00:05 255

Compania Kastamonu România (fosta Prolemn) din Reghin, controlată de firma Kastamonu Entegre, unul dintre cei mai importanţi jucători din do­meniul prelucrării lemnului din Turcia, a avut în primul semestru o cifră de afaceri de aproximativ 60 mil. euro, în stagnare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Turcii mizează în acest an pe afa­ceri totale de 145 mil. euro, mai mult cu 18% faţă de 2014. Compania a ajuns în prezent la 880 de angajaţi la Reghin şi intenţionează să mai recru­teze încă 45 de oameni până la finalul anului.

„În acest moment avem dispo­nibile peste 30 de joburi de elec­tri­cieni, stivuitorişti, automatişti, ope­ratori în pro­ducţie, mecanici şi in­gineri me­ca­nici. Aşteptăm în con­tinuare auto­ri­za­ţia pentru fabrica de clei, cel mai im­por­tant proiect al nostru pentru 2015“, au declarat pentru ZF Transil­vania ofi­cialii com­paniei Kastamonu România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO