Business Construct

Afaceri de 9,8 mil. euro pentru Casa Rusu

Afaceri de 9,8 mil. euro pentru Casa Rusu
25.08.2011, 00:00 263

Grupul din industria mobilei Rus Savitar, care operează reţeaua de magazine Casa Rusu, a consemnat în primele şase luni ale lui 2011 vânzări de 9,8 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

"Factorii care au condus la creşterea vânzărilor sunt investiţiile realizate atât în sectorul de producţie, cât şi în reţeaua de retail", a declarat Cristian Rusu

(foto), directorul general al Casa Rusu, reţeaua de magazine prin intermediul căreia grupul îşi comercializează produsele.

Astfel, după ce anul trecut compania a investit 1,5 milioane de euro într-o unitate de producţie a mobilierului tapiţat, în prezent are în derulare noi investiţii de cinci milioane de euro pentru dezvoltarea capacităţii de producţie până la 20.000 de unităţi de mobilier tapiţat pe lună.

Grupul, care a înregistrat anul trecut afaceri totale de 24,2 milioane de euro, estimează pentru 2011 o creştere de 10-15% a businessului, în contextul deschiderii a 3-4 magazine noi şi al dezvoltării producţiei de mobilier tapiţat.

Rus Savitar a deschis în prima ju­mătate a anului un magazin sub brandul Casa Rusu în zona Valea Cascadelor din Bucureşti, al doilea din Capitală şi al zecelea la nivel naţional şi va mai inaugura încă două magazine în Bucureşti şi Arad în următoarele două luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO