Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de Astăzi. Săptămâna fondurilor mutuale: investiţiile în fonduri de la A la Z. Milan Pruşan, NN Investment Partners: Este un prim plan către o planificare financiară sănătoasă

Autor: Eduard Ivanovici

26.05.2021, 19:00 316

Pe parcursul următoarelor zile, ZF va publica o serie de interviuri maraton cu reprezentanţi ai industriei fondurilor mutuale din România, în cadrul emisiunii „ZF Deschiderea de astăzi – Cum va merge bursa?“, urmând a fi abordate subiecte, de la A- ce presupune investiţia într-un fond, ce costuri sunt, la Z – cum se poate proteja un investitor de scăderile bursiere, de inflaţie, ce trebuie să ştie de „first in-first out“.

Pe 25 mai 2021 în cadrul emisiunii a fost prezent Milan Pruşan, managing director al NN Investment Partners, administrator cu active de 2,7 mld. lei în administrare la aprilie 2021, potrivit celor mai recente date ale Asociaţiei Administratorilor de Fonduri (AAF).

Economisire sau investiţie prin fond mutual? „Este un prim plan către o planificare financiară sănătoasă. Economiile şi investiţiile au rolul rol. A merge către fondurile mutuale reprezintă câte puţin din fiecare, în sensul în care eşti atent la planurile tale financiare şi le adresezi cu un produs eficient, considerând abordări pe termen mediu şi lung. Economisirea, pe de o parte, este definită ca un comportament foarte sănătos pe termen scurt şi, practic, generăm un surplus de capital «pus de-o parte», cum spunem în jargonul investiţional“, spune Milan Pruşan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO