Burse - Fonduri mutuale

Vivre Deco vrea să închidă procedura de concordat preventiv şi a cerut instanţei să nu mai prelungească termenul de votare a planului de redresare. „Negocierile cu creditorii al căror vot pozitiv ar fi putut determina aprobarea planului de restructurare au eşuat.“

Călin Fusu

Călin Fusu

Autor: Tibi Oprea

16.02.2023, 07:50 479

Creditorii, posibil chiar compania, ar putea cere intrarea în insolvenţă după ce instanţa se va pronunţa cu privire la închiderea procedurii de concordat.

Călin Fusu, preşedintele consiliului de administraţie şi acţionar majoritar al Vivre Deco, primul default de la Bursa de Valori Bucureşti, a solicitat Instanţei să dispună închiderea procedurii de concordat preventiv în care se află retailerul online de mobilă şi decoraţiuni, întrucât negocierile cu creditorii care ar fi putut vota pentru aprobarea planului de restructurare au eşuat.

Potrivit informaţiilor ZF, instanţa ar trebui să se pronunţe cu privire la închiderea procedurii de concordat preventiv în data de 17 februarie. Cel mai probabil creditorii, posibil chiar compania, vor cere intrarea retailerului în insolvenţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO