Burse - Fonduri mutuale

Vivre anunţă că amână plata a două cupoane din emisiunile de obligaţiuni de la Bursa de la Bucureşti pe fondul intrării în procedura de concordat preventiv

Vivre anunţă că amână plata a două cupoane din...

Autor: Liviu Popescu

13.09.2022, 00:04 386

Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre Deco, controlat de omul de afaceri Călin Fusu, a anunţat vineri seară la Bursa de la Bucureşti că amâna plată cuponului 10 şi pentru finanţarea în euro cu scadenţa în 2025 şi cuponul 3 pentru cea cu finanţarea din 2026 în contextul în care Tribunalul Bucureşti a admis cererea de concordat preventiv.

Cuponul 10 trebuia plătit pe 9 septembrie 2022 iar la cealaltă finanţare pe 21 decembrie 2022. “Având in vedere admiterea cererii de intrare in procedura de concordat preventiv, informăm deţinătorii de obligaţiuni că plăţile cuponului 10 VIV25E şi cuponul 3 VIV26E vor fi amânate urmând a fi avute în vedere în alcătuirea listei creanţelor incluse în lista creanţelor din planul de restructurare care va fi pregătit de administratorul concordatar desemnat în termen de 60 de zile de la data deschiderii procedurii de concordat, respectiv 08.09.2022 conform articolului 24 din Legea 85/2014. Planul de redresare va fi supus votului creditorilor concordatari şi apoi depus spre omologare de către judecător”, se arată la bursă. 

Pricewaterhousecoopers Business Recovery Services Sprl a fost numit în calitate de administrator concordatar provizoriu. Cu două emisiuni de obligaţiuni în euro în valoare de 10 mil. euro, una intermediată de BT Capital Partners, iar alta de Tradeville, Vivre – companie care în 2021 a cheltuit 72 mil. lei pe publicitate şi protocol, faţă de 21 mil. lei în urmă cu un an înregistrează scăderi puternice ale preţului obligaţiunilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO