Burse - Fonduri mutuale

Victor Căpitanu, One United Properties: Avem ce construi chiar dacă administraţia actuală a Capitalei ar mai primi un mandat şi nu am mai depune nicio autorizaţie în următorii cinci ani. Momentan, compania nu ia în calcul o extindere în alte oraşe din România

Victor Căpitanu, CEO, One United Properties: Este clar că preţurile cresc, mai ales la stocul nou de calitate, pentru că nu există ofertă din cauză că nu se autorizează.

Victor Căpitanu, CEO, One United Properties: Este clar că preţurile cresc, mai ales la stocul nou de calitate, pentru că nu există ofertă din cauză că nu se autorizează.

Autor: Eduard Ivanovici

01.05.2023, 07:38 3470

Dezvoltatorul de real estate One United Properties, listat la Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul ONE, numără în prezent aproape 6.000 de apartamente autorizate, incluzând aici şi proprietăţile în stare avansată de construcţie, a spus co-CEO-ul şi acţionarul semnificativ Victor Căpitanu într-o recentă conferinţă de presă, detaliind totodată pe marginea administraţiei Capitalei şi potenţialelor planuri de extindere ale companiei.

„Nu facem business în funcţie de politic şi administraţie, noi ne organizăm afacerea în funcţie de priorităţi, tocmai de asta avem cam 5.700 de apartamente autorizate, inclusiv cele în stare avansată de construcţie. Chiar dacă administraţia actuală ar mai primi un mandat şi nu am mai depune nicio autorizaţie în următorii cinci ani, avem ce construi doar pe autorizaţiile existente. Ne-am pregătit că, dacă administraţia devine şi mai conservatoare, să putem construi şi livra apartamente“, explică reprezentantul companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO