Burse - Fonduri mutuale

Valentin Ionescu candidează pentru un loc în conducerea Sibex

Valentin Ionescu candidează pentru un loc în conducerea Sibex

Foto: Andreea Alexandru

Autor: Roxana Pricop

17.09.2012, 18:25 291

Valentin Ionescu şi-a depus candidatura pentru un loc de administrator din cele cinci disponibile în Consiliul de Administraţie al Sibex, operatorul bursei din Sibiu.

Alături de el s-au mai înscris patru din actualii administratori, respectiv Cristian Sima, preşedintele Consiliului, Dan Simionescu (director la SIF Transilvania), Alexandru Găitan şi Paul Miclăuş, fost vicepreşedinte al Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare. Gabriel Filiomon, directorul executiv al SAI Muntenia Invest, administratorul SIF Muntenia, nu şi-a mai depus candidatura.

Valentin Ionescu este membru în Consiliul de Administraţie al SIF Moldova (SIF2) începând din aprilie. Anterior, el a fost directorul general al Bursei de Valori Bucureşti pentru un mandat de un an.

Termenul limită de depunere a candidaturilor expiră miercuri, 19 septembrie, iar pe 22 septembrie acţionarii Sibex sunt convocaţi să aleagă noii administratori.

Pe Bursa din Sibiu, investitorii au tranzacţionat contracte derivate în valoare de 2,5 miliarde de lei în primele opt luni din an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO