Burse - Fonduri mutuale

Vae Apcarom Buzău şi-a schimbat conducerea

Foto Shutterstock

Autor: Adrian Cojocar

19.06.2011, 23:32 437

Acţionarii constructorului de material rulant Vae Apcarom Buzău(APC), controlat de grupul austriac Voestalpine, au decis în cadruladunării generale care a avut loc la finele săptămânii trecute sărevoce membrii Consiliului de Administraţie şi să numească noimembri.

Astfel, din vechiul CA au mai rămas în prezent doar VintilăMocanu, directorul general al companiei, Marius Adăscăliţei,directorul economic, şi au fost numiţi trei noi membri, respectivJohannes Rainer Oswald, în funcţia de preşedinte al Consiliului deAdministraţie, Heinz Ossberger şi Helmut Kreiter. Cei trei membridin CA care au fost revocaţi sunt Marc Kaddoura, Gunter Neureiterşi Frank Krivec.

Acţionarii Vae Apcarom au numit şi un nou auditor, respectivfirma Grant Thornton Audit din Bucureşti. Titlurile Vae Apcaroms-au tranzacţionat vineri la un preţ de 0,799 lei/unitate, încreştere cu 2,4% faţă de cotaţia anterioară. La acest nivel,capitalizarea companiei este de 13,9 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO