Burse - Fonduri mutuale

Turism Felix vine la cota

27.02.2007, 18:59 11

Bursa de Valori Bucuresti a aprobat luni listarea companiei Turism Felix din Baile Felix la categoria a II-a a BVB, potrivit presedintelui Broker Cluj, Petru Prunea.
Actiunile Turism Felix ar urma sa fie tranzactionate la Bursa dupa finalizarea transferului registrului actionarilor companiei la Depozitarul Central si a celorlalte formalitati in vederea transferului actiunilor companiei de pe RASDAQ pe Bursa.
Actiunile Turism Felix au fost tranzactionate, incepand de anul trecut, prin sistemul de negociere extrabursiera XMBS al pietei RASDAQ. Ultima tranzactie cu aceste titluri s-a realizat ieri la pretul de 0,8 lei/actiune, in crestere cu 5,3% fata de sedinta precedenta, capitalizarea bursiera a companiei fiind de circa 58,7 mil. euro.
Turism Felix nu a reusit sa indeplineasca criteriile necesare admiterii la tranzactionare la prima categorie a Bursei de Valori.
Compania, care este controlata de catre SIF Transilvania, a derulat in luna septembrie a anului trecut o oferta publica primara prin intermediul careia a strans de pe Bursa circa 8 milioane de euro. Investitorii au subscris atunci circa doua treimi din actiunile scoase la vanzare de companie, cele mai mari sume fiind subscrise de cele cinci societati de investitii financiare (SIF).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO