Burse - Fonduri mutuale

Reţeaua Dent Estet, parte a grupului Medlife, a preluat clinica stomatologică DentaLife din Bucureşti, aflată anterior în portofoliul Medlife, şi ajunge la un total de 18 clinici proprii

Reţeaua Dent Estet, parte a grupului Medlife, a preluat...

Autor: Roxana Rosu

20.12.2022, 10:07 2046

Reţeaua Dent Estet, parte a grupului Medlife, a preluat clinica stomatologică DentaLife din Bucureşti, aflată anterior în portofoliul Medlife, şi ajunge la un total de 18 clinici, după deschiderea unei unităţi în Arad, în urma unui parteneriat cu MedLife Genesys, în luna noiembrie, şi a clinicii din Craiova, în aprilie.

Aceasta este a patra achiziţie a Dent Estet,după Krondent Brasov, Oradent Oradea şi Stomestet Sibiu.

“DentaLife este prima clinică stomatologică din cadrul MedLife şi ne bucurăm foarte mult că putem pune astfel o nouă cărămidă la parteneriatul pe care îl construim încă din 2016. Obiectivul nostru comun este să le oferim cât mai multor români servicii medicale şi stomatologice performante, facilitând accesul la tehnologii digitale şi la o echipă medicală de prestigiu. Vom continua să investim în digitalizarea noii clinici, dar şi în educaţia şi pregătirea medicilor pentru ca pacienţii noştri să se bucure de tratamente eficiente şi cu rezultate pe termen lung.”, a declarat dr. Oana Taban, CEO şi fondator DENT ESTET.

DentaLife are o suprafaţă de 400 mp,  patru săli de tratament, o sală de intervenţii şi un departament de radiologie dentară.

Unitatea oferă servicii de implantologie, chirurgie buco-maxilo-facială, protetică, estetică dentară, ortodonţie, endodonţie, parodontologie, stomatologie generală, stomatologie pediatrică, radiologie dentară, analize de laborator dedicate stomatologiei.

În perioada următoare, grupul DENT ESTET va lansa o serie de abonamente şi pachete medicale în toate cele 18 clinici stomatologice din Bucureşti, Sibiu, Braşov, Timişoara, Oradea, Cluj-Napoca, Ploieşti, Craiova, Arad.  În plus, abonaţii MedLife care beneficiază de servicii stomatologice în cadrul clinicii DentaLife, vor putea accesa tratamente în oricare dintre cele 8 clinci DENT ESTET din Bucureşti.

Planurile Dent Estet includ şi continuarea investiţiilor în tehnologizarea celei de-a 8-a clinici din Bucureşti, situată în Bulevardul Dimitrie Cantemir 1, în zona Piaţa Unirii.

“Suntem încântaţi de acest nou pas al parteneriatului care ne leagă deja de mai bine de şase ani. Este de admirat forţa cu care DENT ESTET s-a dezvoltat în ultima perioadă, ca urmare a unui nivel foarte ridicat de implicare şi dedicare a  echipei de management care se află în spatele acestui grup. Prin accesarea serviciilor disponibile în noua clinică DENT ESTET, pacienţii vor beneficia de siguranţa unui diagnostic corect şi complet, abordarea multidisciplinară şi personalizată a fiecărui caz, tehnologii digitale integrate pentru tratamente minim-invazive, dar şi de transparenţă şi comunicare, aceştia fiind principalii diferenţiatori ai clinicilor DENT ESTET pe piaţa de stomatologie din România.”, a declarat Dorin Preda, Director Executiv, MedLife Group. 

Grupul DENT ESTET a fost înfiinţat în anul 1999 de Oana Taban şi include 18 clinici stomatologice multidisciplinare în Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Braşov, Ploieşti, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova şi Arad, destinate tuturor categoriilor de vârstă, 6 divizii de excelenţa (DE Implant Division, Aesthetic Division, Ortho DE Digital Team, DE Laser Division, DE Laser Periodontics Team şi DE Endodontics Team), primul laborator de tehnică dentară digitală – Aspen.   

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO