Burse - Fonduri mutuale

Remus Borza vine la MEET THE CEO, Business Magazin

Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica. Fotograf: Dragoş Sava

Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica. Fotograf: Dragoş Sava

Autor: Roxana Pricop

19.01.2015, 00:05 524

Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, vine marţi, 20 ianuarie, la MEET THE CEO, evenimentul organizat de revista Business Magazin.

Când va ieşi din insolvenţă Hidroelectrica, când se va lista Hidroelectrica la bursa de la Bucureşti, sunt întrebări la care avocatul Remus Borza va răspunde în cadrul evenimentului.

Avocatul Remus Borza deţine casa de avocatură Borza şi Asociaţii şi firma de insolvenţă Euro Insol, iar din portofoliul său fac parte insolvenţe precum cea a Vulcan (producător de generatoare de aburi), Uztel Ploieşti (producător de utilaje petroliere) sau INR Management Real Estate, firma care dezvoltă complexul imobiliar de lux Silver Mountain din Braşov (în faliment). Însă cel mai cunoscut mandat al lui Remus Borza este cel de la Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România.

Hidroelectrica a intrat la începutul anului 2014 pentru a doua oară în insolvenţă. Compania a ajuns în primele nouă luni ale anului 2014 la un profit brut de 817 milioane de lei (185 mil. euro), obiectivul companiei fiind cel de a termina 2014 cu un câştig brut de 1 mld. lei.

MEET THE CEO este un eveniment desfăşurat în cadru restrâns, care facilitează dialogul cu cei mai importanţi manageri din România. MEET THE CEO este un workshop cu frecvenţă lunară, la care participă un reprezentant semnificativ al mediului de business şi un număr restrâns de invitaţi, directori de companii, investitori sau manageri direct interesaţi de contactul cu invitatul principal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO