Burse - Fonduri mutuale

Răzvan Popescu, CEO al Romgaz: Investiţiile pe care le avem în plan decurg din strategia pentru perioada 2021-2030. Bugetul de investiţii pentru anul 2024 se ridică la 4,4 miliarde lei, din care 3,3 miliarde lei planificăm să le investim în dezvoltarea Neptun Deep.

Răzvan Popescu, CEO al Romgaz: Investiţiile pe care le...

Autor: Tibi Oprea

06.02.2024, 07:20 642

Compania caută un consultant pentru finanţare şi va semna în perioada imediat următoare un contract cu o agenţie de rating de credit. Romgaz vrea să emită în S2/2023 o primă tranşă de obligaţiuni, în valoare de 500 de milioane de euro

Pentru finanţarea proiectului Neptun Deep din Marea Neagră alături de OMV Petrom, producă­torul şi furnizorul de gaze naturale Romgaz (simbol bursier SNG) intenţionează să vândă obligaţiuni de 500 mil. euro în a doua jumătate a acestui an, care vor reprezenta prima tranşă din cadrul unui program de obligaţiuni medium term notes (MTN).

„Aşa cum am men­ţionat în comunică­rile anterioare şi în propu­nerea de buget pentru anul 2024, intenţia noastră este de a emite, prima tranşă de 500 mil. euro din cadrul unui pro­gram MTN în a doua jumă­tate a anu­lui curent“, spune Răzvan Popescu, CEO-ul Romgaz, pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO