Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Primul transportator de mărfuri listat la Bursă vine pe malurile Dâmboviţei de pe cel mai vechi şi bătut drum al Europei: Dunărea. TTS acostează la Bucureşti la o capitalizare de 618 mil. lei în prima şedinţă de tranzacţionare din 14 iunie 2021

♦ Prin oferta de 288 mil. lei, TTS are cea mai mare ofertă de vânzare de acţiuni de la Digi (944 mil. lei), din mai 2017 încoace ♦ „După ce am văzut ce s-a întâmplat zilele acestea, s-ar putea să punem mai mult accent pe Bursă şi mai puţin pe credite bancare“

Cu un preţ de închidere de 20,6 lei pe acţiune, într-o primă şedinţă în care acesta a fluctuat de la 20 lei la 21,3 lei iar investitorii au realizat 22 mil. lei tranzacţii, Transport Trade Services a ajuns pe 14 iunie 2021 la Bucureşti, fiind prima companie care face pasul spre piaţa reglementată de la pro­ducătorul de vinuri Purcari din fe­bruarie 2018 încoace. Spre com­pa­ra­ţie, preţul din ofertă a fost de 19,2 lei, ceea ce în­seamnă că în prima şedinţă acţiunile TTS s-au apreciat cu 7,3% la o capitalizare de 618 mil. lei.

TTS este prima companie din sec­torul de transport de mărfuri care se lis­tează la Bucureşti, ceea ce în­seamnă în primul rând un grad de diversificare mai ridicat în special pentru fondurile de pensii private, iar în al doilea rând arată că Bursa este pe drumul cel bun în rolul de finan­ţator viabil şi puternic pentru eco­nomie.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Monitorul Partidelor Replica lui Cîţu pentru Orban
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.