Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Primele 30 de minute de tranzacţionare ale dezvoltatorului de jocuri video Firebyte Games: preţ mai mare cu 130% faţă de cel din plasamentul privat, tranzacţii de 5,3 mil. lei, capitalizare de 46 mil. lei

La ora redactării acestei ştiri, 10:30, aşadar la o jumătate de oră de la deschiderea şedinţei de tranzacţionare din 6 aprilie 2021, prima pentru dezvoltatorul de jocuri video Firebyte Games (simbol bursier FRB), lichiditatea pe acest emitent se ridica la 5,3 mil. lei, preţul de tranzacţionare fiind de 1,3 lei pe acţiune. Astfel, compania înregistrează o capitalizare de circa 45 mil. lei.

Spre comparaţie plasamentul privat a fost încheiat de Firebyte la preţul de 0,56 lei pe acţiune, ceea ce înseamnă că în primele minute de tranzacţionare preţul a urcat cu 130%, arată datele agregate de ZF.

La începutul lunii martie, Firebyte Games avea 155 de acţionari, potrivit datelor BVB preluate din prospectul de listare. Cei mai mari acţionari ai societăţii sunt SSIF BRK Financial Group (47,89%), SAI Broker (15,02%) şi Adrian Andrici (12,08%).

BRK Financial Group a intermediat plasamentul privat şi, totodată, admiterea la tranzacţionare a societăţii pe piaţă AeRO, în calitate de consultant autorizat. BRK Financial Group vă continua să asiste Firebyte Games în următoarele 12 luni, ulterior listării, pentru îndeplinirea cerinţelor de raportare şi informare a investitorilor.

“De la înfiinţare până în prezent societatea a dezvoltat mai multe proiecte, constând în jocuri pentru dispozitive mobile. Au fost dezvoltate şi publicate jocuri mobile din categoriile: Casual, Strategy, HyperCasual sau puzzle”, se arată în prospect. În 2020 Firebyte a avut venituri de 1,5 mil. lei şi un profit net de 343.000 lei. Compania arată în prospect că pentru 2021 estimează venituri de 11,7 mil. lei şi un profit de 1,3 mil. lei.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.