Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Prima săptămână cu titlurile de stat Fidelis la Bursă: 40 mil. lei tranzacţionare, dublu faţă de rulajul pe parcursul a doi ani cu precedentele titluri de stat pentru populaţie, din 2016 şi până în 2018

♦ Emisiunea de titluri de stat pe 2 ani Fidelis 2020, cea cu o dobândă de 4% pe an, a strâns tranzacţii de 1,1 mil. lei ♦ Dar cea mai tranzacţionată este cea denominată în euro, cu o lichiditate de 22 mil. lei ♦ „Previziunile sumbre cu privire la posibilitatea ca leul să se deprecieze până la un curs mediu de aproximativ 4,96 lei/euro în următoarele 12 luni au determinat investitorii care deţin moneda euro să considere dobânda (de 2% pe an - n. red.) foarte bună.“

În doar o săptămână investitorii de la bursa de la Bucureşti au tran­zacţionat titluri de stat Fidelis de circa 40 de milioane de lei, valoare aproape dublă faţă de cea tranzacţionată pe parcursul celor doi ani cu precedenta emisiunea de titluri de stat Fidelis Centenar, de la listarea acesteia din 2016 şi până la scadenţa din 2018.       

Astfel, titlurile de stat listate joia trecută la bursa de la Bucureşti atrag atenţia investi­torilor, atât a celor de retail cât şi a celor instituţionali, într-o pe­rioadă de timp marcată de raportări financiare, întrucât asigură diversificarea portofoliu­lui şi reducerea riscului, iar veni­turile obţinute sunt neimpo­zabile.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.