Burse - Fonduri mutuale

Premierul Ciolacu se întâlneşte marţi cu Daniel Dines, cofondatorul UiPath

Premierul Ciolacu se întâlneşte marţi cu Daniel...

Autor: Liviu Popescu

06.11.2023, 18:35 1187

Biroul de presă al Guvernului a transmis că premierul Marcel Ciolacu va avea pe 7 noiembrie o întâlnire cu Daniel Dines, cofondatorul UiPath, la care va participa şi Bogdan Gruia Ivan, Ministerul Cercetării şi Digitalizării, şi Alexandru Mihai Ghigiu, şeful Canceleriaiei Prim-Ministrului.

“Ora 15:00   Întâlnire cu Daniel Solomon Dines, cofondator UiPath; Participă ministrul cercetării, inovării şi digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, şi şeful Cancelariei Prim-Ministrului, Alexandru-Mihai Ghigiu - Oportunităţi pentru cameramanul şi fotograful oficiali - Palatul Victoria”, se arată în comunicatul transmis de Guvernul României. Nu se menţionează motivele vizitei.

UiPath este o companie de IT pornită în România şi care în aprilie 2021 s-a listat pe Wall Street. Compania are în prezent o capitalizare bursieră de 9,4 mld. dolari.

Compania a raportat recent venituri de 262,7 milioane de dolari în al treilea trimestru al anului 2023, o creştere cu 19% faţă de perioada similară a anului trecut. Pentru ultimul trimestru din acest an UiPath estimează venituri între 277 şi 279 de milioane de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO