Burse - Fonduri mutuale

Pentru că şi-a îmbunătăţit marjele şi a scăzut gradul de îndatorare, grupul MedLife vrea să-şi majoreze liniile de finanţare cu 15 mil. euro în vederea reluării programului de achiziţii

„Suntem în discuţii cu 5-6 operatori din România şi cu alţi 2-3 din Ungaria.“

Consiliul de administraţie al MedLife, principalul jucător din piaţa de servicii medicale private, intenţionează să-şi majoreze linia de credit cu 15 mil. euro şi să continue programul de achiziţii la nivel naţional şi regional.

„Am reuşit să ne îmbunătăţim marjele şi acest lucru ne permite să creştem sustenabil şi, tot­odată, să asigurăm raportul optim dintre datoria netă şi profit. Scăderea gradului de îndatorare ne încurajează să ne îndreptăm către acţionari pentru a solicita creşterea liniilor de finanţare în vederea reluării achiziţiilor în România, Ungaria, dar şi în ţările învecinate unde vedem o piaţă im­portantă de creştere. Avem în acest moment discuţii cu 5-6 ope­ratori din România şi cu alţi 2-3 din Ungaria şi sperăm ca în perioada ur­mă­toare să con­cretizăm câteva tran­­zacţii“, spu­ne Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife Group.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.