Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Pe 25 martie 2021 intră la tranzacţionare la Bursa de la Bucureşti emisiunea de titluri de stat Fidelis, ediţia martie 2021, cea în urma căreia statul român a atras 1,4 mld. lei de la populaţie

Joi, 25 martie 2021, la Bursa de la Bucureşti va intra la tranzacţionarea emisiunea de titluri de stat Fidelis, a cărei perioadă de subscriere s-a desfăşurat de la 1 martie şi până la 19 martie 2021 şi în urma căreia micii investitori au împrumutat statul român cu 1,4 mld. lei.

Astfel, BVB, operatorul pieţei de capital din România, a anunţat că joi vor fi listate cele trei tranşe de titluri de stat (385 mil. lei pe 1 an cu 2,85% dobândă pe an, 323 mil. lei pe 3 ani cu 3,1% dobândă pe an şi 140 mil. euro pe 5 ani cu 1,55% dobândă pe an). Aceasta este a treia finanţare Fidelis pe care statul român o listează la Bursă din vara anului 2020 încoace.  

„Oferta primară de vânzare a titlurilor de stat Fidelis a fost intermediată de sindicatul format din BT Capital Partners (Lead Manager şi Intermediar) şi Banca Transilvania (Grup de Distribuţie) şi Banca Comercială Română şi BRD – Groupe Societe Generale (Intermediari). De asemenea, titlurile de stat au putut fi cumpărate şi prin participanţi eligibili”.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.