Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Patria Bank vrea să împrumute 10-15 milioane de euro pe opt ani printr-un plasament privat intermediat de Tradeville. Emisiunea de obligaţiuni poate ajunge la bursă

Patria Bank (simbol bursier PBK), deţinută de fondul de investiţii EEAF Financial Services din Amsterdam, condus de Horia Monda, vrea să vândă obligaţiuni în valoare de 10 - 15 mil. euro, printr-un plasament privat, potrivit convocatorului acţionarilor anunţat de instituţia de credit. Obligaţiunile, cu o valoare nominală de 500 de euro, sunt negarantate, neconvertibile şi subordonate. Scadenţa este la opt ani, cu o rată a dobânzii fixă, plătită trimestrial, la un preţ egal cu valoarea nominală, respectiv 500 euro pentru o obligaţiune. 

Această ofertă se adresează investitorilor calificaţi şi unui număr mai mic de 150 de persoane fizice sau juridice. Consiliul de Administraţie al băncii propune ca emisiunea de obligaţiuni, dacă plasamentul va fi încheiat cu succes, să fie admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată a bursei de la Bucureşti. “Aprobarea desemnării Tradeville, societate de servicii de investiţii financiare, în calitate de intermediar al ofertei şi al procedurii de admitere la tranzacţionare”. Adunarea generală a acţionarilor este programată pentru 10 aprilie 2020. Banca are o capitalizare de circa 265 milioane de lei. 

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.