Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

​Norofert, cea mai recentă listare de la Bursa românească, trece pe profit de 3,4 mil. lei în S1/2020, la afaceri de şapte ori mai mari, de 14,4 mil. lei: Am reuşit să atingem deja obiectivul de venituri pentru întreg anul 2020

Norofert Group (simbol bursier NRF), principalul producător român de îngrăşăminte organice, a raportat o cifră de afaceri consolidată de 14,4 milioane lei în prima jumătate a anului 2020, cu 492% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, reuşind să închidă perioada de raportare cu un profit net de 3,4 milioane lei, faţă de pierderea de 263.274 de lei din S1/2019, potrivit datelor din raportul semestrial publicat miercuri la Bursă.

„Facilitatea de producţie mai mare, capacitatea de vânzare crescută şi recunoaşterea mai mare pe piaţă au contribuit la creşterea semnificativă a vânzărilor comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent. Creşterea controlată a cheltuielilor, precum şi amploarea considerabilă a dimensiunii afacerii au contribuit la încheierea perioadei de raportare cu un rezultat operaţional de 4,5 milioane de lei, cu 2.926% mai mare decât rezultatul din aceeaşi perioadă a anului trecut. Conducerea atribuie această îmbunătăţire semnificativă a performanţei capitalului accesat de grup prin intermediul Bursei de Valori Bucureşti”, se arată în comunicatul de presă remis ZF după publicarea rezultatelor.

La nivel de grup, Norofert a închis S1/2020 cu o creştere de 596% a veniturilor din exploatare, iar cifra de afaceri a crescut cu 492%, de la 2,4 mil. lei în S1/2019 la 14,4 mil. lei în S1/2020.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.