Burse - Fonduri mutuale

Municipiul Bistrita cauta 35 mil. lei pe Bursa

04.10.2009, 23:20 22

Municipiul Bistrita va lansa o emisiune de obligatiuni invaloare de 35 mil. lei (8,2 mil. euro) care se va derula inperioada 13-19 octombrie prin intermediul sistemului Bursei deValori Bucuresti.

Emisiunea de obligatiuni a municipiului Bistrita esteintermediata de catre Raiffeisen Capital&Investment, iarRaiffeisen Bank s-a angajat sa subscrie toate obligatiunile care arramane nesubscrise de catre investitorii de pe Bursa. Obligatiunileau o maturitate de 20 de ani si ofera un cupon trimestrial calculatpe baza mediei dobanzilor interbancare ROBID si ROBOR la 3 luni lacare se adauga o prima de 0,8%. Valoarea nominala a uneiobligatiuni este de 100 de lei, iar pachetul minim care poate fisubscris este de 20 de titluri. Obligatiunile vor fi listate peBursa.

Emisiunea de obligatiuni Bistrita este a patra ca valoarederulata pe Bursa de la inceputul anului, dupa cele realizate demunicipiul Iasi (100 mil. lei), Consiliul Judetean Alba (50 mil.lei) si municipiul Bacau (40 mil. lei).

Consultantul juridic al Raiffeisen Capital & Investmentpentru realizarea prospectului obligatiunilor Bistrita este casa deavocatura Kinstellar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO