Burse - Fonduri mutuale

Lazăr, RCI: Primele lucruri de care ne întreabă străinii sunt listările în curs

Mihai Lazăr, directorul de vânzări din cadrul casei de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment (RCI)

Dacă se respectă agenda de listare a Nuclearelectrica şi Romgaz în această toamnă, putem  spera la o performanţă mai bună pentru bursa de la Bucureşti faţă de pieţele din regiune.

Mihai Lazăr, directorul de vânzări din cadrul casei de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment (RCI) Dacă se respectă agenda de listare a Nuclearelectrica şi Romgaz în această toamnă, putem spera la o performanţă mai bună pentru bursa de la Bucureşti faţă de pieţele din regiune.

Autor: Roxana Pricop

18.08.2013, 19:25 389

Interesul investitorilor străini rămâne ridicat pentru privatizările companiilor de stat, chiar dacă statul român şi-a făcut un obicei din a amâna calendarul de listări şi de a schimba regulile în timpul jocului.

„Primele lucruri de care ne întreabă un client străin sunt detalii despre listările în  curs şi informaţii despre Fondul Proprietatea“, a spus Mihai Lazăr, directorul de vânzări din cadrul casei de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment (RCI), prin­tre cei mai mari intermediari de la bursa din Bucu­reşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO