Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
04.11.2013, 19:54 156

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile SIF Oltenia (SIF5) au avansat şi ieri cu 1,2%, ducând creşterea din ultima săptămână la 9%, cea mai mare dintre acţiunile lichide de pe bursa de la Bucureşti. Evoluţia de ieri a venit pe al treilea rulaj din piaţă, de 4,3 mil. lei, iar ultima tranzacţie cu titlurile SIF Oltenia s-a derula la un preţ de 1,76 lei/acţiune. Creşterile din ultima săptămână vin după ce SIF-ul a vândut recent participaţia de circa 28,7% pe care o deţinea la Biofarm, încasând 96 milioane de lei (21,6 mil. euro), bani care s-ar putea îndrepta spre oferta Romgaz şi dividendele investitorilor.

Acţiuni de urmărit azi

  • Titlurile producătorului de componente pentru aviaţie Aerostar Bacău (ARS), care îşi  va publica astăzi rezultatele financiare aferente primelor trei trimestre din acest an.
  • Acţiunile BRD SocGen, OMV Petrom şi Bursa de Valori, care urmează să-şi publice joi rezultatele financiare din primele nouă luni ale anului. Tot atunci va mai publica rezultatele şi voestalpine Vae Apcarom.
  • Titlurile Impact Developer & Contractor, care a convocat acţionarii pentru aprobarea termenelor şi condiţiilor emisiunii de obligaţiuni în valoare de 100 mil. lei.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO