Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
08.10.2013, 20:43 193

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile Fondului Proprietatea au făcut ieri obiectul a două tranzacţii speciale în valoare totală de 11,5 milioane de lei, care au vizat 15,5 milioane de titluri. Transferurile s-au realizat la un preţ în coborâre cu 1,1%, de 0,745 lei/acţiune.

Pe piaţa principală s-au mai derulat tranzacţii cu 9,3 milioane de titluri Fondul Proprietatea în valoare de aproape 7 mil. lei, iar acţiunile au închis ziua cu 0,7% mai jos decât în şedinţa precedentă, la un preţ de 0,748 lei/unitate.

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Cemacon (CEON) care şi-a publicat evoluţia afacerilor din primele nouă luni ale acestui an.  Vânzările au avansat în acest interval cu 34%.

  • Titlurile SIF Moldova (SIF2) care a înfiinţat societatea Asset Invest care se va ocupa de valorificarea pachetelor deţinute de SIF la societăţi în dificultate financiară.

  • Acţiunile Antibiotice Iaşi (ATB), după ce SIF Oltenia a cumpărat luni un pachet de 3,2 mil. acţiuni ale companiei farmaceutice.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO