Burse - Fonduri mutuale

Impact va derula în perioada următoare o emisiune de obligaţiuni de 6 mil. euro cu posibilitate de extinere până la 15 mil. euro. Tradeville, intermediar. Dobânda se va situa între 5,9% şi 6,4%, plătibilă semestrial, iar maturitatea va fi de 6 ani

Consiliul de administraţie al Impact Developer&Contractor (simbol bursier IMP), dezvoltator imobiliar controlat de Gheorghe Iaciu, a aprobat joi documentul de prezentare a emi­siunii de obligaţiuni corpora­tive, cu scadenţa în 2026, care vor fi emise de companie.

Impact va vinde obli­ga­ţiuni în valoare de 6 mil. euro, cu posibi­litatea de extindere până la 15 mil. euro, într-un plasament privat, perioada de derulare a ofertei fiind de două săptămâni. Emi­siunea va fi intermediată de Trade­Ville. Emisiunea de obliga­ţiuni a fost aprobată de acţionari în aprilie 2020, iar consiliul de administraţie a decis derularea ofertei în urma şedinţei din 16 noiembrie. Do­bânda nominală fixă se va stabili prin metoda licitaţiei şi se va situa în in­tervalul 5,9%-6,4%, plătibilă semestrial. Scadenţa finală va fi de 72 de luni de la data de emisiune. Ulterior emisiunii, obligaţiunile vor fi listate la BVB.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.