Burse - Fonduri mutuale

Horia Ciorcila, reconfirmat in functia de pesedinte al Bancii Transilvania. In AGA au mai fost aprobate marirea de capital si listarea la Bursa din Viena

30.04.2010, 10:14 36

Horia Ciorcila, fondatorul Bancii Transilvania (TLV) a fostreconfirmat in functia de Presedinte al Consiliului deAdministratie al Bancii, se arata intr-un comunicat alinstitutiei.

Actionarii au mai aprobat majorarea capitalului social cu sumade 391,58 milioane lei, prin emisiunea a 391,58 milioane de noiactiuni, cu valoarea nominala de 1 leu/actiune, majorarearealizandu-se prin utilizarea a 3 surse de majorare, se arata incomunicat.

Astfel rezervele constituite din profitul net vor ficapitalizate prin emiterea unui numar de 173,90 milioane de actiuninoi. De asemenea, vor fi folosite primele de emisiune integralincasate in suma de 97,68 milioane lei. Actionarii inreigstrati inRegistrul Actionarilor la data de inregistrare stabilita de AGA -14 mai 2010 - vor participa in forma baneasca cu 120 milioane lei,fiecare actionar avand dreptul de a subscrie pentru actiuniledetinute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO