Burse - Fonduri mutuale

Grupul polonez Aforti a amânat pentru a patra oară publicarea raportului financiar pe 2022: „Consiliul de Administraţie se află în discuţii avansate cu firmele de audit în vederea semnării unui acord pentru auditul situaţiilor financiare”

Grupul polonez Aforti a amânat pentru a patra oară...

Autor: Tibi Oprea

24.08.2023, 18:29 151

Grupul polonez de servicii financiare Aforti Holding a publicat joii la Bursa de Valori Bucureşti un comunicat prin care a înaintat o nou data pentru publicarea raportului financiar aferent anului 2022, 31 octombrie 2023.

Este pentru a patra oară când Aforti modifică data raportării financiare anuale, în contextul în care firma care trebuia sa auditeze situaţiile financiare a reziliat contractul. Îniţial, Aforti stabilise data de 16 iunie pentru publicarea raportului, modificată ulterior la 29 iunie, apoi la 14 iulie şi în final la 31 august.

„Consiliul de Administraţie al companiei se află în discuţii avansate cu firmele de audit în vederea semnării unui acord pentru auditul situaţiilor financiare pentru anul 2022. În cadrul discuţiilor, data de 30 octombrie 2023 este dată ca dată reală de finalizare a auditului situaţiilor financiare pentru anul 2022”, scrie Aforti în raportul de la bursă.

Citiţi aici mai multe despre subiect.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO