Burse - Fonduri mutuale

Furnizorul şi producătorul de telefoane mobile iHunt din Ploieşti a intrat de astăzi la tranzacţionare pe segmentul alternativ AeRO

Furnizorul şi producătorul de telefoane mobile iHunt...

Autor: Cristina Bellu

09.07.2019, 10:51 694

Compania iHunt Technology Import Export din Ploieşti, un producător, importator şi furnizor de telefoane mobile şi alte gadgeturi hi-tech cu afaceri de 24,6 milioane lei în 2018, a intrat de astăzi la tranzacţionare printr-o listare tehnică pe segmentul alternativ AeRO al Bursei de la Bucureşti.

“Listarea societăţii reprezintă, în primul rând o pârghie de promovare, vizibilitate, de consolidare a imaginii (...). De asemenea, diversificarea surselor de finanţare în vederea dezvoltării viitoare a companiei reprezintă un alt avantaj pe care conducerea iHunt doreşte să îl valorifice prin prezenţa pe piaţa AeRO a BVB”, menţionează raportul companiei.

Societatea se tranzacţionează cu simbolul bursier HUNT. Listarea a fost intermediată de brokerul Goldring, care a mai adus la bursă şi compania specializată în dezvoltarea de software Life is Hard, precum şi primul intermediar în asigurare listat, Transilvania Broker.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO