Burse - Fonduri mutuale

Fraţii Pavăl de la Dedeman şi alţi acţionari ai Vrancart Adjud sunt convocaţi să aprobe un dividend cu un randament de 5,2%. Vrancart vrea să împartă 10 mil. lei cu investitorii, adică aproape jumătate din profit

Producătorul de carton ondulat Vrancart Adjud (VNC), din acţionariatul căruia fac parte Pavăl Holding – al fraţilor Pavăl de la Dedeman, dar şi SIF Banat Crişana, fonduri de pensii şi alţi investitorii, convoacă acţionarii pe 27 aprilie 2021 pentru a aproba printre altele repartizarea unui dividend brut de 0,0097 lei pe acţiune, echivalentul unui randament de 5,2%.

Astfel compania vrea să împartă cu investitorii 10 mil. lei din profitul pe 2020, adică circa 54%, arată calculele ZF.

“Aprobarea datei de 12 august 2021, ca dată de înregistrare, dată care defineşte acţionarii asupra cărora se răsfrâng hotărârile luate în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor din data de 27/28 aprilie 2021. Aprobarea datei de 31 august 2021, ca data plăţii, aşa cum este definită de prevederile Regulamentului ASF nr. 5/2018”, potrivit convocatorului Vrancart.

La 31 decembrie 2020, cele mai recente date, din acţionariatul Vrancart făceau parte SIF Banat Crişana (75%), Pavăl Holding (17%), potrivit datelor BVB. Vrancart are 196 mil. lei capitalizare.​

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.