Burse - Fonduri mutuale

Evenimente importante pe bursă

Evenimente importante pe bursă
12.12.2011, 00:00 453

Evenimente importante săptămâna trecută

  • Consorţiul format din RCI, BT Securities şi Wood&Co a depus singura ofertă în cadrul procesului de selecţie a intermediarului ofertei prin care statul intenţionează să vândă un pachet de 15% din acţiunile Transgaz Mediaş (TGN).

  • Statul a selectat consorţiul Carpatica Invest şi Swiss Capital pentru intermedierea ofertei de vânzare pe bursă a 20% din acţiunile operatorului de transport aerian Tarom, cu o valoare cuprinsă între 20 mil. euro şi 60 mil. euro.

  • Producătorul de benzi din cauciuc Artego Târgu-Jiu (ARTE) s-a transferat de pe piaţa RASDAQ la categoria a II-a BVB.

Evenimente de urmărit săptămâna aceasta

  • Acţiunile Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) după ce FMI a acceptat prelungirea termenelor de privatizare a combinatului, dar a impus ca procedurile să fie încheiate în totalitate până la sfârşitul lunii aprilie a anului viitor şi a blocat achiziţionarea rafinăriei Arpechim.

  • Acţiunile Fondului Proprietatea (FP) după ce conducerea fondului a semnat cu Guvernul un memorandum privind listarea pe bursă sau vânzarea pachetului majoritar al Complexului Energetic Oltenia în termen de 2 ani.

  • Acţiunile Concefa Sibiu (COFI) după ce Horaţiu Cercel a vândut tatălui său pachetul de control al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO