Burse - Fonduri mutuale

Dataware Consulting, parte a grupului de IT Bittnet, semnează două contracte cu un client din sectorul public, în valoare totală de aproape 60 mil. lei

Dataware Consulting, parte a grupului de IT Bittnet,...

Autor: Eduard Ivanovici

04.08.2023, 18:17 679

Bittnet Systems (simbol bursier BNET), integrator de soluţii IT&C şi furnizor de servicii de training în IT, şi-a informat investitorii cu privire la semnarea a două contracte semnificative de către Data Consulting, companie din cadrul grupului, pentru furnizarea de echipamente şi infrastructură IT (switch-uri şi routere).

Cele două acorduri au o perioadă de derulare de trei ani, deci până în august 2026, şi sunt în valoare de 26,76 milioane de lei, respectiv 30,46 milioane de lei fără TVA. Beneficiarul este un client din sectorul public, conform unui raport publicat la Bursa de Valori Bucureşti, în care nu este menţionat numele acestuia.

Dataware Consulting, care livrează soluţii IT personalizate, s-a alăturat grupului Bittnet în luna mai 2023 şi face parte din pilonul de Cloud & Infrastructure împreună cu Dendrio Solutions, Top Tech, 2Net Computer şi Optimizor. Luna trecută, compania a primit o amendă de 2,3 milioane de lei pentru practici anticoncurenţiale, pe care urmează să o conteste în instanţă.

Acţiunile BNET sunt pe minus cu 14,4% anul acesta, pe un rulaj de 16,6 milioane de lei, la o capitalizare de 163,6 milioane de lei. Compania avut venituri consolidate de 53,5 milioane de lei în T1/2023, plus 63% faţă de anul trecut, şi un profit operaţional de şase milioane de lei, în creştere cu 35%.

Pe 25 august, Bittnet va publica rezultatele financiare aferente primelor şase luni din an.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO