Burse - Fonduri mutuale

Conpet Ploieşti încheie un contract de 262 mil. lei cu OMV Petrom. Acţiunile Conpet sunt cele mai performante din BET anul acesta

Conpet Ploieşti încheie un contract de 262 mil. lei cu...

Autor: Liviu Popescu

31.01.2018, 00:03 541

Transportatorul naţional de ţiţei Conpet Ploieşti (COTE), cea mai performantă acţiune din indicele BET cu un avans de circa 20% anul acesta, a încheiat un contract de 262 milioane de lei cu OMV Petrom, se arată la bursă.

Obiectul contractului îl constituie prestarea serviciilor de transport ţiţei de ţară şi import, gazolină şi condensat de la punctele de primire la punctele de predare stabilite de părţi.

Durata contractului este pe 11 luni, din 1 februarie până pe 31 decembrie 2018. Acţiunile Petrom afişează de la începutul anului un plus de 8% pe un rulaj de circa 59 milioane de lei.

Petrom este cea mai valoroasă companie de la bursa românească cu o capitalizare de circa 17,6 miliarde de lei. Ieritoată bursade la Bucureşti scădea, indicele BET fiind la ora 17:30 în minus 1% faţă de şedinţa precedentă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO