Burse - Fonduri mutuale

Comvex, cel mai mare operator portuar din Constanţa, vrea să crească cu 20% capacitatea de depozitare, de 200.000 de tone în prezent

Comvex, cel mai mare operator portuar din Constanţa,...

Autor: Florentina Niţu

06.10.2023, 12:00 1481

Operatorul portuar Comvex Constanţa (simbol bursier CMVX) va investi în contruirea unor noi silozuri pentru a creşte cu 20% capacitatea de depozitare, care este de 200.000 de tone în prezent, potrivit reprezentanţilor companiei.

„La Comvex, vom investi în creşterea cu 20% a capacităţii existente de depozitare. Vom contrui noi celule de silozuri. De asemenea, ne dorim să dublăm capacitatea de operare pe cale ferată“, a spus pentru ZF Viorel Panait, preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) şi director general al Comvex.

În 2020, Comvex cel mai mare terminal de cereale din Portul Constanţa, cu o capacitate de 200.000 de tone, în urma unei investiţii de 56 de milioane de euro. Astfel, odată cu noua investiţie, compania ar ajunge la o capacitate de depozitare de 240.000 de tone, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor oferite de oficialii companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO